Om os på Skægkær Dyreklinik

TRYGHED FOR EJER OG KÆLEDYR

Skægkær Dyreklinik er en smådyrsklinik ved Silkeborg. Hos os er omsorg, faglighed og et højt serviceniveau omdrejningspunkter i vores måde at omgås og behandle både kæledyr og deres ejere. Her på siden kan du læse om os ejere og medarbejdere og om klinikkens historie.

Vi er drevet af en kærlighed til dyrene og en erkendelse af vores ansvar for deres helbred og livskvalitet. Et ansvar, som vi lægger stor vægt på. Hos Skægkær Dyreklinik kan du altid forvente et højt informationsniveau hvad angår både diagnose, behandling, prognose og behandlingsomkostninger. Ligesom du også kan forvente fagligt opdateret personale, moderne faciliteter og udstyr, samt den bedste omsorg, pleje og behandling af dit kæledyr.

I forbindelse med klinikken har vi også en butik, hvor vi sælger kvalitetsfoder og diæter fra HPM (VIRBAC), Hills og Specifik samt forskellige plejemidler.

Skægkær Dyreklinik er godkendt til hofteledsdysplasi (HD) og albueledsarthrose (AA) optagelser til godkendelse i stambog.
Vi er certificeret til rygfotografering af gravhunde til Dansk Gravhundeklubs rygscreeningsprogram.

skaegkaer dyreklinik team

Skægkær dyreklinik's team

ls

Lars Schytz

Dyrlæge og indehaver

Dyrlæge. Uddannet 1999 hvor jeg blev ansat på Skægkær Dyreklinik. Den første periode i en stilling med både kæledyr og produktionsdyr. Fra 2008 udelukkende med kæledyr.

Hanne Agerbo Holst

Dyrlæge og indehaver

Uddannet dyrlæge i 2004.  Arbejder udelukkende med kæledyr. Været ansat som dyrlæge på Skægkær Dyreklinik siden 2010. Faglige interesser/speciale er bløddelskirurgi, ultralydsscaning og tandbehandlinger. Hanne indtrådte som medejer af Skægkær Dyreklinik pr. 1. januar 2021.
Privat: Gift med Mogens (dyrlæge), bor i lokalområdet, og har 2 drenge og en pige. Har selv to islandske heste (Flipi og Grettir) og en kat (Sofus).

Majbritt Østen

Dyrlæge

Uddannet dyrlæge i januar 1992.1992 ansat i barselsvikariat på Åkirkeby Dyreklinik i 10 mdr. i blandet praksis, 1993 ansat hos Astrup-Borris Dyrlæger i/s i 2½ år i blandet praksis, siden september 1995 ansat i Skægkær Dyreklinik udelukkende i smådyrspraksis.Mine interesseområder er de medicinske sygdomme.Jeg interesserer mig for hudsygdomme, endokrinesygdomme.Jeg har deltaget i efteruddannelseskurser om mange forskellige emner.
Jeg er certificeret til at tage HD-, AD-, Penhip- og gravhunderyg røntgenbilleder.

Tina Jordan

Veterinærsygeplejerske

Uddannet veterinærsygeplejerske fra Dyrenes Lægehus i Herning. Arbejdet på Skægkær Dyreklinik siden 2016.
Privat er jeg gift med Jerrik og sammen har vi to store piger.
Jeg har en hund, en Yorkshire terrier, som hedder Otto.

Karen M. Nickelsen

Klinikassistent

Uddannet kontorassistent indenfor det offentlige
Ansat hos Skægkær Dyreklinik som klinikassistent i 2003.

Mille Smed Olsen

Klinikassistent

Uddannet jordbrugsteknolog (hest) i 2010. Førhen bla. stået i butik (grovvarecenter) og passet økologiske grise på friland.
Ansat som klinikassistent på Skægkær Dyreklinik siden august 2021.
Tina Persson - Klinikassistent

Tina Persson

Klinikassistent

Jeg er oprindelig uddannet og har arbejdet som tand-klinikassistent. 
De seneste sidste 7 år har jeg arbejdet på et dyreinternat i Århus med både hunde, katte og kaniner. Her har jeg har taget en uddannelse i adfærdsbiologi hos katte, og taget diverse kurser i adfærd hos hund og kat. 
Jeg har desuden bestået et kursus i trimning og klipning af hunde.
Privat er jeg er gift med Thomas, sammen har vi har to voksne drenge.
Hjemme har jeg to hunde, en labrador og en cockerspaniel, samt to katte fra internattet.

Skægkærs historie